Om os

IMG_3585
IMG_3587
IMG_3588
IMG_3589
IMG_3590
IMG_3594
IMG_3368
IMG_3608
IMG_3607
IMG_3600
IMG_3602
IMG_3601

MollyMio står for kvalitet

De fleste mærker og egen produktion er fra Italien, hvor de er super dygtige til smarte detaljer og lækre kvaliteter. Det gælder både for sko, støvler, jeans, skidtasker, skindbælter og accessories.

Vi går meget op i, at alle vores varer er i lækre kvaliteter til fordelagtige priser.... for det er jo ingen kunst at købe dyrt. En MollyMio girl har ingen alder, det er et spørgsmål om type og ønske om at gå i lækre kvaliteter med fede detaljer.

 

MollyMio - meget mere end mode

Vi går meget op i at der er hyggeligt i vores butik i Vejle, hvor chesterfieldsofaen står klar til manden, kærsten eller veninden, hvor vi gerne serverer en kop kaffe. Vi går op i at kunderne føler sig unikke og får den højeste service.

Vi er forhandler af det kendte brand LEXINGTON, som har lækkert interiør til hjemmet i meget høj kvalitet. Deres tøj linje oser også af høj kvalitet og stilrene styles.

Fra COZY ROOM/SIKA har vi de lækreste lanterner, fade, skåle, tæpper, puder og populære lykkedyr.

GIPSY Leatherwear har de fedeste skindjakker. Vores tøj brand CREAM leverer boho-stil med fokus på pasform og gode kvaliteter i rene varer. Lækre prints og fine detaljer.

SALSA jeans som er et verdenskendt jeans brand. Tøj brandet EDUCE leverer nye styles til os hver måned, som rammer tendenserne i modebilledet lige nu.

MJUS, A.S.98, ALBERVILLE, TIURAI er vores italienske sko brands. Derudover forhandler vi MEXICANA.